Sök

Kvartalsläsning 4:e kvartalet 2024

De tre avrundande månaderna på året – det ser ut att vara en period när saker förändras på insidan…

Poddinspelning och kvartalsläsning med Maria Dupal idag, vilket ska bli ovanligt spännande.

Vanligtvis har jag gått runt och tonat in mig en hel del på energierna som ligger runt oss, men inte denna gång.

Det är inte ”bara” att det varit ”fullt upp” med nya lanseringar (både veckoreiki & Reikimaster level 2). Jag befinner mig i en påtaglig tillväxt och jag har fått ”order” om att inte tona in mig för mycket i framtiden!

Var i nuet, se vad som händer i nuet, och planera nästa vecka utifrån efter vad som händer idag! (Men som av en ”händelse” verkar det vara temat även för den kollektiva läsningen)

Var inte mentalt i framtiden – såsom du uppfattar den idag. Det begränsar bara. Låt det som sker i nuet skapa framtiden.

Denna gång tänkte jag att kvartalsläsningen får bli en sån där ”månad för månad”-läsning. Lite som livet är för mig just nu… Ta det som det kommer…

Hör mig berätta om läsningen i youtube

Oktober

Tema: Tillit, rening och rättvisa

När kort som tillit dyker upp brukar det betyda att det är saker i görningen som man inte nödvändigtvis ser effekten av än.

I kombination med rening (där sådant som fyllt sin funktion faller av så att det nya har utrymme att komma fram) tyder det på att det jobbas en hel del på insidan.

Rättvisan handlar om de strukturer som finns där, rättvisa. Avtal.

På tal om avtal. Avtal ger struktur (en form i vilken skapelsen kan växa) men de kan också utgöra en begränsande form om avtalet inte överensstämmer med nuet och de nuvarande önskemålen.

Det kan vara så att avtalen behöver renas… Har du uppdaterat dina andliga kontrakt?

Var öppen och nyfiken under denna period. Själv har jag upptäckt att nya dörrar öppnats i viktiga områden för mig när jag lärde mig saker som jag var väldigt anti till…

November

Tema:12 chakror, villkorslös kärlek och beteendemönster

Har du tänkt på att man kan rena (genom att släppa taget om) smärtor, besvikelse och sorger. Men att man kan ha levt med dem så länge att alla tankar, känslor och beteenden antingen hanterar eller återskapar smärtan.

Man kanske har en ett flyktbeteende som fortsätter att visa sig, trots att man inte längre har något att fly ifrån?

Här under november ser det ut att vara man väljer in det nya livet och skapar nya beteendemönster som matchar den man är idag.

12 chakrorna påminner om att ta med hela energikroppen. Vissa pratar om hjärnan och hjärtan, men kom också ihåg att ta med 3:e ögats kreativitet och nyfikenhet, halsens självuttryck, solarplexus äventyrlighet och självklara självförtroende, magens näringsupptag och rotchakrats behagliga varande. Det var sju chakra, så till det lägger vi in kontakt med de högre jaget (på flera dimensioner, liksom i alla inkarnationer) och vår skapandeförmåga.

Se till att hela du hänger med!

Detta är en tid att börja med nya rutiner (börja mjukt, det är de små – enkla – förändringarna som ofta ger störst effekt i långa loppet.

Läs: Alla rutiner är inte lika viktiga. Fokusera på din nyckelsten >

Eller att tillföra sådant som du vill ha mer av i form av affirmationer.

Kom ihåg att saker börjar i huvudet innan vi ser dem manifesterade. Titta inte på det som redan finns, utgå ifrån att dina visioner ska bli verklighet.

Läs: Få en mjuk, förutsägbar förnyelse på jobbet >

Läs: Vad de flesta framgångsrika gör före frukost >

December

Tema: Familjerelationer, inre visdom, jordning

Det ser ut som det som dragits igång under hösten börjar sprida sig i familjebanden under december. Det ligger förändring i luften.

När man förändrar sig själv gäller det att hålla lugnet, var stillheten som tillåter det nya att falla på plats.

När man förändrar en familj är det ett helt gäng personer som kan vara ”ovanligt känsliga” eller ”ha svårt att hålla humöret”. Det kan också finnas osäkerhet och tvivel. Kommer det nya verkligen bli bra? Var inte det gamla ändå det bästa?

Här gäller det därför att bli så lugn, harmonisk och jordande att man inte bara blir lugn själv – andra blir lugn i ens omgivning!

Samtidigt blir hävstångseffekten betydligt större när hela familjen vitaliseras och börjar med det nya, så belöningen efter allt ditt lyssnande och jordande är att den nya vägen lättare kommer till er alla.

I Har du en god relation till din mamma? får du lite tips gällande familjeträffar >

Generellt – för hela kvartalet

Det är alltså en hel del förändring över det 4:e kvartalet. Då den sker på energiplan blir förändringen varaktig. Det handlar inte om en halvdan: ”Jag ska börja banta på måndag”. Vi kanske blir så känslig för gluten att vi inte har något val än att sluta med bröd och pasta.

Det är en period där det är viktigare att vara avslappnad och i ett emottagande läge (då går det som ska ske snabbare och enklare).

Driv inte på. Pressa inte. Gör det så bekvämt som möjligt…

Läs: Måste det vara obekvämt att vara utanför sin konfortzon? >

Och du, det är helt okej om riktningen lyser med sin frånvaro…

När de förändringar som skett nu under det 4:e kvartalet kickat in kommer du att VARA EN ANNAN PERSON – och då kommer du också att vilja ha andra saker!

Alla dina storartade planer idag kommer att vara inaktuella om ett halvår.

Så lägg krutet på att må bra! Dels råkar det vara nyckeln till framgång. Men det är också en investering. Du får alltid mer av det du vill ha. Om du lagt rutiner som hjälper dig att må bra kommer framtiden bli en sådan där du mår bra.

Är det inte det som är det viktigaste av allt?

Läs: Visionboard vs låta universum styra >

De lekar jag använt. Två trotjänare, och så en ny från Diana Cooper.

Vill du ha en egen läsning? >

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stäng
Med kärlek från Känsla.nu
Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
Stäng
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x